/   roiue.com   / Srpski  

2019-10-21 14:25:42

Dva dana pred start nove KLS sezone došlo je do sporazumnog raskida ugovora između užičke Slobode i košarkaša Bratislava Paunovića. Uspešnog košarkaša i studenta Saobraćajnog fakulteta u Beogradu ovakav razvoj situacije malo je iznenadio.

“Sa Slobodom sam prošao cele pripreme, igrao prijateljske utakmice, u potpunosti sam bio spreman za takmičarske izazove… Osvojili smo i turnir u Mrkonjić Gradu. Bio sam zadovoljan sa svim ljudima iz KK Sloboda i ovakav rasplet me je malo zatekao. Nije baš korektno da do prekida saradnje dođe na dva dana pred početak našeg elitnog takmičenja”, kaže Paunović koji je apsolvent na Saobraćajnom fakultetu sa visokim prosekom.

“Sport i studije mogu zajedno. Putovao sam iz Užica u Beograd na polaganja, a ostalo mi je još pet ispita da završim studije. Profesori su me upoznali, znaju za moje košarkaške obaveze, pa su izlazili u susret oko termina”.

Braco se rado seća svojih početaka, ali i svih trenera sa kojima je uspešno sarađivao.“Sa šest godina krenuo sam sa košarkom u YU 32 kod Dragana Cvetkovića koji na žalost više nije među nama. Potom, u Mladosti, vodio me je sjajni trener Vojo Popović. Iz Zemuna izdvajam Dragoslava Stančića i Čačanina Darka Peruničića. Prvu seniorsku sezonu odradio sam u Slobodi kod Miloša Obrenovića. Sa Miroslavom Mutom Nikolićem i Dinamikom ušao sam u Prvu ‘B’ ligu. Prešao sam u Torlak kod Marka Baraća. Individualno sam trenirao sa Dulom Radovićem, Bojanom Ljubojevićem i uspešno sam sarađivao sa Dejanom Đokićem i Vladimirom Lučićem”, konstatuje Bratislav Paunović koji će karijeru nastaviti u nekom KLS timu.

PIŠE: Đurđe Mečanin[email protected]


mozzartsport.com
mozzartsport braco misiju paunovi uzicu340336 okoncao paunovic comkosarkavestibratislav http koji bratislav predUser comments